bg en

Регистрация на Международна търговска марка

Доверете се на професионалното съдействие на LEXDIA при: 
  • проучване отличителността на Вашето лого и/или търговско наименование с оглед подаване на заявка международна търговска марка
  • подготовка и подаванe на заявка за регистрация на международна търговска марка
  • мониторинг на регистрирана международна търговска марка и подновяване срока на действие на международна търговска марка. 
Регистрацията на международната търговска марка Ви осигурява възможността да получите защита на Вашия бранд в над 120 страни. Производството се развива пред Международното бюро по интелектуална собственост. Международната регистрация на търговска марка протича в едно производство дори когато се търси защита в множество държави, а таксите се заплащат в една валута - Швейцарски франкове. Преди подаването на заявката за международна регистрация, търговската марка трябва вече да е била заявена или регистрирана в дадена държава или в ЕС. 

Ние от LEXDIA ще Ви предоставим задълбочено предварително проучване на Вашето лого и бранд, ще изградим стратегия за най-подходящия начин за регистрация на Вашата международна марка и ще Ви съдействаме с ефективни и бързи действия на всеки един етап от производството по регистрация. 


Контактна форма

Добави документ